SN logo
<   All blog posts

Коришћење SurveyNuts као софтвер за праћење апликација

Постоји много начина помоћу којих можете користити SurveyNuts  и искористити нашу технологију за креирање упитника, анкета, квизова или тестова.

Један од њих је заправо ближи обрасцу, али то вам може омогућити прикупљање података од кандидата који су вољни да уђу у ваш универзитетски програм, ваш инкубатор или чак да пронађу посао у вашој компанији. У суштини, то је оно што неко у вашем  IT одељењу може назвати „систем за праћење апликација“ или ако радите у HR-у, алат за праћење регрутовања.

Прикупите податке од својих кандидата

Први корак је прилично једноставан, можете отићи на почетну страницу SurveyNuts-а и креирати неколико питања, на пример:

- Отворено питање: Како се зовете?

- Текст упитник: Који је ваш пол? (мушки / женски)

- Текст упитник са падајућом листом: Изаберите одељење за које се пријављујете итд.

Једна битна карактеристика, коју можете користити је насловна страна, на којој можете представити свој упитник путем поруке добродошлице, дати неки контекст овом процесу и дати инструкције.

Али стварно кључна карактеристика за праћење апликација, коју мало софтвера за упитнике нуди, је могућност прикупљања датотека са „Отпремање датотеке“ типом питања. На тај начин ваши испитаници могу врло брзо да додају биографију, пропратно писмо или презентацију.

Као и увек, добићете URL за овај образац за пријаву који можете делити путем мејла, повезати или чак уградити у вашу веб страницу. Приватни код можете поставити ако бисте радије поделили једноставнији код, на пример док говорите на неком догађају.

Пратите примљене апликације

Једном када испитаници почну да дају одговоре и дају документа, то можете пратити у стварном времену и пажљиво пратити поступак. Иако одељак „Резултати“ са разним статистикама и графиконима неће бити најкориснији, може вам дати занимљив увид у ваш процес, као што је однос жена кандидаткиња, преглед њиховог академског порекла итд.

Одељак „Гласачи“ биће најкориснији за појединачно прегледавање апликација. За сваког испитаника имаћете потпуни резиме њихових одговора, као и линкове до датотека које су отпремили и које се могу отворити у облаку. То значи да неће увек бити потребно да преузмете сва њихова документа на ваш лични рачунар и губите време на отварање у другом софтверу. За слике ће бити још једноставније, јер ће се оне приказивати испред на листи одговора.

И последње, али не мање важно, одељак „Извоз“ омогућава вам да преузмете табелу са свим својим подацима и анализирате је негде другде, или чак увезете у CRM софтвер за каснију употребу. Интерактивна табела приказана на веб локацији SurveyNuts, такође се може користити за сортирање и филтрирање одговора вашег кандидата према посебним критеријумима.

Ако имате потешкоћа са коришћењем SurveyNuts-а као систем за праћење апликација, не устручавајте се да нам напишете мејл на contact@surveynuts.com, обично одговарамо у року од 24 сата.

Након што запослите добар тим, обука ће бити такође изузетно важан корак! Као део тога, можете да креирате директориј особља на мрежи са Woozis, како бисте својим запосленима дали преглед свих осталих чланова тима. Можете користити и друге софтверске програме као што је 15five за континуирано управљање перформансама (добијање повратних информација од запослених о томе како менаџери раде). И наравно, SurveyNuts је идеалан алат за дељење брзих анкета како би се прикупила и повратна информација од запослених!




English
arrow