SN logo
<   บล็อกทั้งหมด

Зашто одабрати SurveyNuts уместо Google упитника

Ваш бизнис има стални раст и сада је време да ангажујете своје клијенте за повратне информације о могућим областима побољшања. Или обављате разговор за посао и треба вам једноставан начин да прикупите биографије од потенцијалних кандидата. Овде вам SurveyNuts долази у помоћ. Али, могли бисте се питати: зашто бирати SurveyNuts уместо бесплатног Google упитника? Ево разлога:

1. Пријатељски кориснички интерфејс

Приликом одабира софтвера за упитнике треба узети у обзир колико је лако кретати се са једне картице на другу. Сада је алат са јасно означеним менијем лакши, чак и новим корисницима да пронађу свој пут. Поред тога, неки алати олакшавају претходни преглед у коначном дизајну радног подручја у стварном времену.

 Упоређујући креатора Google упитника са оним који је истраживао SurveyNuts, приметићете упечатљиву разлику. Google упитници користе иконе, док SurveyNuts има добро означене картице које су лако доступне као што је приказано на снимку екрана мало ниже. Ако вам је први пут да правите упитник са Google упитником, мораћете да померите курсор преко икона да бисте сазнали шта тачно представљају.

Као што можете видети изнад, SurveyNuts има одељак за претходни преглед где видите снимак како ваш упитник изгледа док уносите измене. Да бисте направили претходни преглед свог рада на Google упитнику, мораћете да кликнете на икону за преглед која се отвара на другој картици вашег претраживача. Овај додатни напор продужава ваше време обраде, посебно ако радите на дугачком документу.

  1. Могућност прилагођавања упитника

Google упитници пружају унапред дизајниране шаблоне прегледа којима можете лако додати своје детаље да бисте смањили време обраде. Добар пример је Event RSVP шаблон. Нажалост, ови облици вам не пружају пуно флексибилности у дизајну. На пример, помоћу Google упитника не можете интегрисати додатни садржај, као што је видео на одређено питање користећи html код. Ако бисте ово радили на SurveyNuts, добијате могућност да користите html код за манипулацију информацијама које имате на картици поруке на било који начин и како желите. Ова флексибилност омогућава вам додатно прилагођавање упитника, која одговара теми вашег сајта.

  1. Лепа презентација упитника

Први утисак је јако важан. Ако желите да проследите посебне информације својој публици пре него што они могу да виде анкету, онда је SurveyNuts најбоља опција за вас. Овај софтвер вам омогућава да дизајнирате насловну страну која се појављује када се анкета отвори. Осим тога, страница је довољно флексибилна да садржи различите врсте датотека, укључујући слике, видео записе, текстуалне поруке, html кодирани садржај, па чак и хиперлинкове.

 Размислите о ситуацији у којој креирате квиз, а затим можете удобно сместити своја упутства на насловној страници. Погледајте слику испод као пример насловне поруке.

  1. Више опција за учитавање датотека

 Ова својства омогућавају вам да прикупљате информације од ваше публике у различитим форматима датотека, које већ постоје. Сада се зауставите на тренутак и запитајте се - шта ако клијент нема датотеке, које већ постоје као што су слике или видео записи? SurveyNuts има одговор! Поред тога што има могућност учитавања већ постојећих датотека, омогућава корисницима да сликају или снимају уживо одговоре у облику видео записа као што је приказано у испод. Ова функционалност има много апликација, укључујући коришћење овог алата за обављање разговора за посао.

5. Безбедно уређивање упитника 

Након креирања упитника можда ћете желети да промените једну или више ствари. Док Google упитници спроводе такве промене без упозорења, SurveyNuts захтева да притиснете тастер „потврди“, да би промене биле успешне. То важи и за функцију брисања. Када су ове контроле постављене, SurveyNuts вас осигурава од губитка својих података случајним притиском погрешних тастера.

И то није све! SurveyNuts алат долази са напредном логичком функционалношћу, која вам омогућава постављање комплексних питања у упитнику, која зависе од различитих исхода. Суштина је да можете бити креативни с овим софтвером. Користите га за прикупљање било ког облика одговора од стране јавности на начин, који вама одговара.




ไทย
arrow