SN logo
<   All blog posts

Створите личност и Buzzfeed-попут квизова са SnowQuiz

До сада сте могли користити SurveyNuts за креирање лепих анкета и упитника, који могу бити уграђени на вашој веб локацији или кратке анкете.

Од данас (април 2018. године) смо покренули засебну веб страницу, SnowQuiz, посвећену само креирању квиза! У протеклој години квизови су преузели веб на медијским веб локацијама попут BuzzFeed-а са забавним, ангажованим квизовима. Или као начин да брендови привуку своју публику на друштвеним мрежама. Разлог је тај што се, кад се правилно раде, квизови пружају начин интеракције са заједницом на лаган, освежавајући начин.

Да бисте направили квизове на SnowQuiz-у, требало би да кренете тако што ћете креирати стандардни упитник са низом питања. Након што је анкета креирана, на админ контролној табли можете посетити одељак „Квиз“ са леве стране. На овој страници постоје два главна дела.

 Прво, профили резултата.

Одељак за квиз / Профили резултата

Овде постављате врсте резултата који ће се приказати одмах након што испитаници доставе своје одговоре. На пример, ако саставите квиз под називом „Који сте суперхерој?“ можете додати 4 профила резултата за Суперман, Бетмен, Флеш и Вондер Вумен. За сваки профил резултата морате одабрати име и HTML поруку. Име није важно јер се неће приказивати испитанику, али помоћи ће у подешавању ствари на вашој административној табли. Зато би требало да одаберете кратко име, са једном или две речи. HTML порука је важан део. То ће видети испитаници. Можете ставити стандардну текстуалну поруку или додати линкове и слике и шта год сматрате прикладним. Имамо интерактивни HTML едитор који је врло једноставан за употребу (WYSIWYG/ОШВЈОШД: оно што видите је оно што добијете).

 Друго, систем „поена“.

Одељак за квиз / Систем бодовања

Једном када су постављени профили резултата, систем бодовања ће вам омогућити да доделите више бодова сваком одговору у вашем упитнику. На пример, у упитнику о суперхеројима, ако је једно од ваших питања: „Коју боју више волите?“, Можете доделити 2 бода боји „црна“ за профил „Бетмен“ и 2 бода црвеној боји за профил "Флеш" и 1 бод за црвено за „Супермен“ (знате, јер он и даље има мало црвеног у свом костиму!)

Начин на који функционише је да ће, након што је примио квиз, SnowQuiz ће аутоматски израчунати све бодове додељене одговору испитаника и приказати профил резултата на коме је сакупио највише бодова.

Да бисте направили квизове са SnowQuiz-ом, потребан вам је PLUS план (погледајте овде за цене). Контактирајте нас путем мејла (contact@snowquiz.com) ако желите да добијете 7-дневну бесплатну пробну верзију за тестирање производа. Такође, можете да користите и друге врсте квизова, као што су тестови и процене да покажу колико је одговора испитаник тачно дао.

 Започните с прављењем квизова и појачајте свој бренд. Као што је BuzzFeed показао, квизови могу бити врло вирално и заразно оружје ако се добро користе!
Пример резултата квиза (шта испитаник види)




English
arrow